Ja, den va like god som den ser ut som....;)
Tirsdagen kom som forventa, men med snøv, heilt utrulig. Den snøven som ligge blir liksom aldri vekk når det kjeme nye snøv å legge seg oppå...Men god grunn til å fyre litt i ovnen. Koslig når det e godt og varmt, og snøva ute. Camilla og Leon Sebastian kom ca 12. Sjøl om vi va berre 2 stk so va det veldig koslig, vi he blitt godt kjent. Til lunsj hadde ej kjøpt godt rundt brød, slik det blei store skjeve når du skjere opp brødet. So smørte ej med Philiadelfia, aioli, la salat, tomat, parika, purreløk og ein godt krydra kyllingfilet oppå toppen. Nesten som å vere på cafe'...
Slik blir lunsjen i Rudvegen servert...
Oreo kaka var klar til å serverast, å som du såg på bilde var den fantastisk god!!! Camilla fikk med seg oppskrifta, dinna måtte ho berre lage!
Johannes og Leon Sebastian
Fiskeonsdag. For ei stund tilbake sia bestemte vi oss for å bli flinkare å ete fisk. Å sia ej, ifølge Steinar, he vokse opp med fisk til frokost, middag og kvelds, og helst fiska den sjøl først, so va det vel på sin plass med ein fast fiskedag i veka. Vi he vore ganske flinke, men avogtil he vi rett og slett glømt at det he vore onsdag. Merkelig......
Men idag visste ej at det var Onsdag. Linn skulle kome på besøk idag. Ei super koslig jente som ej he blitt kjent med gjennom Kiwi. Ho hadde ikkje vore her sia før jul, vi laga julekake ilag. Ej smelte sammen en herlig pastasalat (hørtes ut som ei skikkelig dreven lunsj dame no..) og vi hadde forsatt jen av kaka! Heilt utruli, nytelse i 3 daga?! Etter masse kos og sladder, trenge litt oppdatering frå Kiwiverda so tok Linn toget tilbake til Oslo.
Fisk på restaurant er som regel veldig god, god konsistens og godt tilbehør, men heime som blir det liksom litt for masse fisk. Å sia ej allerede he dreve cafe dei siste dagane, kunne ej vel starte en fiskerestaurant også? Italiensk inspirert torskefilet. Steinar e liksom skeptisk til torsk,e visst nokre traumatiske middagshistorie frå barndommen. Laks og Findus sin fylte frityrstekt fisk er godt det, men idag skulle det bli torsk. Majones blanda med oregano, purreløk, timian, kvitløk og parika, smørt oppå fiskefiletane, kokt potet, salat og sitron. Som på restaurant. Å det var veldig godt!!! So alt er ikkje sprengt torsk.
Pastasalat al'a Synnøve:)
Trur dei sjarmerte kvarandre like mykje begge 2:)
Fiskeonsdag:)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Tusen takk for at du vil legge igjen en koslig beskjed til oss:)